főoldal | életvédelem | elektronikus vagyonvédelem | járművédelem | árlista | akciók | ügyfélszolgálat | információk  
  Vegyen biztonságot! - az első hazai biztonságtechnikai  portál ELÉRHETŐSÉGEKAJÁNLATKÉRÉS - MEGRENDELÉS  
 
Elektronikus vagyonvédelem

Vagyonvédelmi telepítés

Biztonsági megoldások

24 órás távfelügyelet


Lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal
telefonon vagy interneten keresztül! Munkatársaink segítségével felvilágosítást kaphat a megrendelhető szolgáltatásokról és termékekről, segítséget kaphat biztonsági problémája megoldásában, valamint díjmentes felmérést rendelhet az ország egész területére.

Konkrét telepítési igénye esetén a területileg illetékes műszaki kollégák visszahívják Önt, és a megbeszélt időpontban felkeresik a védendő objektumot. A felmérés alkalmával egyeztetik a lehetséges műszaki megoldásokat a biztonsági, biztosítói és pénzügyi lehetőségek tükrében. Amennyiben kisebb rendszerről van szó, a helyszínen árajánlatot adnak Önnek, ha szükséges, a későbbiekben a részletes műszaki terveket vagy árajánlatot is eljuttatják a megrendelőnek. Fontos, hogy még épülő ház esetén, a felmérést már idejekorán megtörténjen.

Megrendelés esetén a telepítés néhány napon belül, az Ön által egyeztetett időpontban kerül lebonyolításra. Újépítésű házaknál, legkésőbb a villanyszerelési munkálatok idején a riasztó és kaputelefon rendszerek vezetékezését is el kell végezni. A rendszertelepítéskor elvégezhetőek olyan speciális feladatok, mint például a távfelügyeletre programozás is. Ilyen esetben - kivonulásos szolgáltatás esetén - a járőrszolgálat képviselői is felkeresik, és egy kockázatelemzési jegyzőkönyvet is felvesznek. (lásd:
távfelügyelet)

A telepítés utolsó fázisa a betanítás és műszaki felülvizsgálat, valamint a szükséges dokumentációk és a garancialevél átadása. A tökéletesen működő, a tulajdonos által is kezelhető rendszer vételárát ezután kell kifizetni, a helyszínen, kézpénzben.
A telepítés után a későbbiekben is megrendelhet néhány extra szolgáltatást:
- rendszeres karbantartás: szerződésben meghatározott időnként - általában félévente - a szerelő leellenőrzi a telepített berendezések üzemszerű működését,
- kiterjesztett garancia: a telepítéskor vállalt - általában 12 hónapos - teljeskörű garancia ideje térítés ellenében többszörösére növelhető.
- rendszerköltöztetés: amennyiben Ön eladja ingatlanát, az új helyre költözéskor megrendelheti a riasztórendszer áttelepítését is.
       
 
 

 
 

Elérhetőségek - Oldaltérkép - Jogi közlemény

Ön most itt tartózkodik: Főoldal Elektronikus vagyonvédelem Vagyonvédelmi rendszerek telepítése