főoldal | életvédelem | elektronikus vagyonvédelem | járművédelem | árlista | akciók | ügyfélszolgálat | információk  
  Vegyen biztonságot! - az első hazai biztonságtechnikai  portál ELÉRHETŐSÉGEKAJÁNLATKÉRÉS - MEGRENDELÉS  
 
Távfelügyelet

Diszpécserszolgálat

Járőrszolgálat

Jelzésátviteli megoldások

Intézkedések ismertetése

Szolgáltatások
Távfelügyeleti kereső
 
Adatátvitel típusa
Jellemzők A legegyszerűbb és legolcsóbb jelzésátviteli módszer. Lényege, hogy a riasztóközpontba szerelt ún. telefonkommunikátor a hagyományos vezetékes telefon segítségével mintegy felhívja a diszpécserközpontot, és elküldi a szükséges jelzéseket. A vezeték elvágása esetén a jelzéstovábbítás megszakad. A GSM hálózat segítségével jutanak el a jelzések a védendő objektumból a távfelügyelet központjába.
Az ügyfél riasztórendszeréhez illesztett GSM kommunikátor - átjelző készülék - a riasztóközpontok kimenetén megjelenő jelzéseket dolgozza fel és adatkommunikáció (DATA vagy GPRS) segítségével juttatja el a diszpécserközpontba. A berendezés működhet önmagában, ott, ahol nincs vezetékes telefon, vagy párhuzamosan a telefonvonallal biztonsági tartalékként. Párhuzamos használatkor képes jelezni, ha a telefonvonal meghibásodik vagy elvágták. Bármilyen típusú riasztóhoz csatlakoztatható.
Beruházási költségek A www.vegyenbiztonsagot.hu által bemutatott és megrendelhető riasztók mindegyike beépített kommunikátorral rendelkezik, így plusz költséggel nem jár. Egyszeri belépési díj fizetendő, tartósbérleti konstrukcióban használható a berendezés.
Jelenleg akcióban nincs belépési díj!
Kommunikációs költségek
A rendszer minden nap egy tesztjelzést küld a központba, a vezetékes vonal meglétét ellenőrizendő. Ennek költsége az ügyfelet terheli (30nap x kb. 3-5 Ft = kb. havi 100-150 Ft). A havi távfelügyeleti előfizetési díj tartalmazza a teljes szolgáltatás díját, beleértve a GSM hálózat és a beépített SIM kártya használatának díját is, így Önnek egyéb költsége nincs.
Alkalmazási terület Országosan,
bármelyik távfelügyelethez
Országosan, csak MULTI ALARM vagy Group4 Matávőr távfelügyelethez
 
 

 
 

Elérhetőségek - Oldaltérkép - Jogi közlemény

Ön most itt tartózkodik: Főoldal Elektronikus vagyonvédelem 24 órás távfelügyelet Jelzésátviteli megoldások