főoldal | életvédelem | elektronikus vagyonvédelem | járművédelem | árlista | akciók | ügyfélszolgálat | információk  
  Vegyen biztonságot! - az első hazai biztonságtechnikai  portál ELÉRHETŐSÉGEKAJÁNLATKÉRÉS - MEGRENDELÉS  
 
Távfelügyelet

Diszpécserszolgálat

Járőrszolgálat

Jelzésátviteli megoldások

Intézkedések ismertetése

Szolgáltatások
Távfelügyeleti kereső
 

A távfelügyeleti járőrszolgálat elhelyezkedése minden esetben az aktuális közlekedési, meteorológiai és bűnügyi szempontok szerint történik, úgy, hogy a szerződésben vállalt - maximum 15 perces - kiérkezési időn belül történjen az intézkedés. A kiszállási idő a gyakorlatban 8-10 percet jelent. A kivonuló egységek hegyvidéki területen négykerék meghajtású autókkal, zsúfolt belvárosi részeken mozgékony motoros járőrökkel egészülnek ki, a hatékony intézkedés érdekében. A járőrszolgálatok emberei több éves gyakorlattal rendelkező, speciálisan távfelügyeletre kiképzett biztonsági emberek.

Amennyiben a kivonuló-szolgálat egysége késve ér a helyszínre éles eseménykor, a szolgáltatási szerződés által meghatározott összegig a távfelügyeleti szolgáltatók állják a kárt.
 
A járőrellenőrzés több eszközzel történik, földrajzi helyzettől és szolgáltatótól függően. A gépjárművekbe szerelt GPS egységgel, a védendő objektumba kihelyezett speciális chip segítségével - amelyet a helyszínre érkező járőr a saját berendezésével leolvas - vagy hitelesített videokamera felvétele alapján azonosítható az intézkedés helye és ideje. A helyszínen kitöltésre kerül az intézkedési jegyzőkönyv, amelybe minden fontos körülményt feljegyeznek a járőrök.
 
 

 
 

Elérhetőségek - Oldaltérkép - Jogi közlemény

Ön most itt tartózkodik: Főoldal Elektronikus vagyonvédelem 24 órás távfelügyelet Járőrszolgálat